top of page

Persoonlijk Leiderschap

'The greatest leader is in yourself'

"Door de coaching van Belinda heb ik mijn persoonlijk leiderschap, 

impact en effectiviteit in het werk vergroot.

Belinda weet mensen te laten ervaren hoe zij zelf in hun kracht kunnen komen.

Ik geef het persoonlijk leiderschapstraject een 10!"

ICT-consultant

Persoonlijk Leiderschap

'The greatest leader is in yourself'

Persoonlijke leiderschap betekent dat je in staat bent om je doelen te realiseren door optimaal gebruik te maken van eigen kwaliteiten en talenten. Je weet wat je persoonlijk stijl is en wat jouw drijfveren zijn, maar je bent je ook bewust van je zwakke kanten en mogelijke valkuilen. Je weet hoe je dit alles kunt inzetten om op een bewuste manier keuzes te maken, zowel zakelijk als privé.

Vaak ben je je van dit alles niet bewust en gaat je werk als in een flow. Maar er zijn ook momenten dat het even niet zo loopt als dat je zou willen. Je ervaart spanning en stress, je bent niet zo effectief als anders en je resultaten blijven achter. 

Dan kan je een klankbord gebruiken. Iemand die een spiegel voorhoudt, die je laat inzien welke kwaliteiten je hebt maar ook wat jouw belemmerende overtuigingen zijn waardoor je deze niet altijd effectief inzet. Iemand die je helpt weer in balans te komen, rust en overzicht te krijgen.

In de feedback van mijn klanten krijg ik terug dat zij zich snel vertrouwd bij mij voelen, mijn praktische aanpak en mijn persoonlijke (werk)ervaring waarderen en dat ze zeer tevreden zijn over het resultaat. 

Thema's die vaak voorkomen zijn:

- communicatie en samenwerking

- time-management/prioriteiten stellen

- stress en spanning

- perfectionisme

- onzekerheid en faalangst

Dorpsstraat 36

1182 JE Amstelveen

BELINDA BUSKERMOLEN
Coach & Trainer
bottom of page