top of page
SnijderWebsite-948.jpg
Kwaliteiten

 

Ontwikkelen van talent

Transparant en duidelijk

Betrokken en mensgericht

Hands-on

Change Management

Scherp & Analytisch

DIPLOMA'S

 

CounselorCoach /

Beroepscoach Pratitioner - Nederlandse academie voor Psychotherapie

Gecertificeerd DISC  en drijfveren analyse - TalentFirst

Tafelopstellingen I - Nederlandse academie voor Psychotherapie

ACT (Acceptance and Commitment Therapy) - ICM

Mijn verhaal

 

Op de helft van mijn werkzame leven en na 7 jaar als Directeur Particulieren en Private Banking werkzaam geweest te zijn bij Rabobank Alkmaar e.o. was het tijd voor verandering. En dan niet verandering in de zin van hetzelfde doen op een andere locatie of de volgende stap op de carrièreladder maken bij de bank. Nee, het roer moest om. En als we dan toch aan het draaien waren dan moest hij meteen maar goed om. 

Reden? Ik ben eerlijk tegen mezelf geweest en ben me af gaan vragen waarom ik zou gaan voor die volgende top-functie binnen de bank. Tot mijn verbazing kwamen daar drijfveren naar boven als ambitie, status, geld, aanzien en prestige. Was dat wat mij werkelijk gelukkig maakte? Wilde ik mezelf nog steeds bewijzen en zo ja, aan wie dan? En was dit wat mijn zoon nodig had en gelukkig zou maken? Met deze vragen zat ik onder de kerstboom en de onrust was gelijk met kindje Jezus geboren. 

Vervolgens ben ik goed naar mezelf gaan kijken én in de spiegel gaan kijken. Waar ben ik goed in? Waar word ik gelukkig van? Wat kost mij veel energie? Welke zekerheden zijn belangrijk? En zo heb ik de jas van coach en interim-manager aangetrokken. In deze rollen zit alles verscholen wat ik belangrijk vind, waar ik goed in ben en wat mij energie geeft. Mensen uitdagen en helpen ontwikkelen, verandering en diversiteit, onafhankelijkheid en zelfstandigheid en tot slot de uitdaging van iedere dag weer je boterham moeten verdienen als ondernemer.

Waar ik ook goed bij stil heb gestaan is de consequentie van deze keuze. Geen zeker en mogelijk een lager inkomen; dan verkoop je toch je huis is gemakkelijk geroepen maar hoe voelt het als je die beslissing echt zou moet nemen. En weegt het geluk dat je verwacht door te kiezen voor deze ambities en het ondernemerschap daar tegenop? Bij mij was het antwoord ja! 

En zo heb ik de stap gezet en ben ik één van de vele coaches in Nederland geworden. Ik ben overtuigd van mijn toegevoegde waarde door de ervaring die ik meeneem gecombineerd met mijn vaardigheden en wie ik ben als mens. 

Dit is mijn verhaal, het verhaal van het ontstaan van mijn eigen bedrijf. Ondertussen ben ik ruim 5 jaar verder. Heb ik de coaching uitgebreid met het geven van trainingen, verzorg ik teambuildingactiviteiten met behulp van DISC, heb ik programma's ontwikkeld en begeleid ik teams. Wil je meer weten over wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Kijk dan verder op mijn site. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Dorpsstraat 36

1182 JE Amstelveen

BELINDA BUSKERMOLEN
Coach & Trainer
bottom of page