top of page
Flyer effectief leidinggeven (1).png

Effectief leidinggeven

"Na 2 trainingsdagen was ik er wel achter dat ik tot die tijd maar gewoon iets gedaan had."

Heike Brusius en Belinda Buskermolen hebben de handen in één geslagen. Als ervaren leidinggevenden weten ze hoe het is om 'met de poten in de klei te staan'. Deze ervaring gecombineerd met hun coaching- en trainingsvaardigheden maakt dat ze een groep op een actieve manier laten groeien in hun leiderschap.

Het programma 'effectief leidinggeven' is gericht op operationeel leidinggevenden. De rol waarbij op tactisch niveau sturen, medewerkers coachen en in hun kracht zetten én vaak ook meewerkende taken samen komen. 

In het programma wordt training (4 trainingsdagen) ter verbreding van vakkennis en verbetering van vaardigheden gecombineerd met persoonlijke één-op-één coaching (5 coachsessies van 1,5 uur) op persoonlijke ontwikkelvraagstukken.

De persoonlijke ontwikkelpunten staan centraal. Met een intakegesprek met manager, deelnemer en coach wordt ingezoomd op het persoonlijke ontwikkelvraagstuk. Dit is dan ook het startpunt van de coachgesprekken. 

De training is praktisch en wisselt theorie af met doen. Tussen de trainings- en coachingsmomenten gaan de deelnemers actief aan de slag en wordt er verwacht dat ze verwerkings- en voorbereidingsopdrachten maken. 

Het programma wordt in-company gegeven aan een groep van minimaal 8 deelnemers. 

bottom of page