top of page

"Al na de eerste F2F sessie wist ik het helemaal zeker! Dit coachtraject op het gebied van leiderschap ga ik graag aan met mezelf! Belinda is zeer snel in staat om je op een inspirerende wijze uit te dagen en echt tot de kern van jezelf te kunnen komen. Daar heb je echt wat aan! Creatief, positief, uitdagend en kritisch ben ik aan de slag gegaan met de verschillende opdrachten. Erg leuk gewoon om op deze manier jezelf te challengen. Een goede mix van gesprekken, relevante artikelen en opdrachten. Ik kan het iedereen aanraden die effectief wil werken aan zijn/haar leiderschap. En nog een voordeel erbij: je groeit ook er ook van in je privé. Win-win dus!"

Manager Bedrijven, Rabobank

Leadership coaching

Jij geeft leiding aan een team. Jouw passie is om resultaten te behalen en met lol en plezier het maximale uit 'jouw mensen' te halen. Maar toch, je hebt het gevoel dat je een volgende stap kan maken in je leiderschap en vakmanschap als directeur, manager of teamcoach. Je kan én wil verder groeien en ontwikkelen! 

Jij wil hard aan de slag gaan met jezelf, verder leren op het gebied van leidinggeven. Hierbij word je door individuele coaching bewust gemaakt, geprikkeld en uitgedaagd in je (persoonlijk) leiderschap.  Leadership coaching biedt ook een plek waar jij jouw inspiratie en energie kan ophalen. Kan sparren over jouw uitdagingen bij jezelf, in je team of organisatie. Na deze coaching ben je gegroeid in je managementvaardigheden, ben je aan de slag gegaan met jouw persoonlijke ontwikkelvraag, ben je effectiever als leider en gelukkiger in je werk.

 

De coaching wordt volledig gebaseerd op jouw persoonlijke leiderschapsvraagstukken. Belinda heeft ruim 25 jaar ervaring als leidinggevende op management en directiefuncties en combineert haar ervaring in de praktijk met passende theorieën. Belinda zet je in beweging én aan de slag in je leiderschapsontwikkeling. 

 

Ga jij de uitdaging aan met jezelf? En maak jij tijd en energie vrij om in je eigen ontwikkeling te steken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake!

Dorpsstraat 36

1182 JE Amstelveen

BELINDA BUSKERMOLEN
Coach & Trainer
bottom of page