top of page

Interim-management

Sparringpartner voor ondernemers

Als ondernemer of bestuurder zit je aan het stuur van jouw bedrijf of organisatie. Je maakt plannen, maakt beleid, ontwikkelt nieuwe producten of diensten, neemt mensen aan, stuurt je team aan, maakt winst en geniet van het ondernemerschap. En toch, soms lukt niet alles. Heb je wel plannen maar krijg je ze niet op papier of bij je mensen. Loop je door groot succes of andere oorzaken tegen achterstanden aan in je strategische bedrijfsvoering. Of heb je simpel weg iemand nodig om je ideeën aan voor te leggen, mee te sparren, door te rekenen wat wel of niet kan enzovoorts. 

Ik kan jou helpen. Noem me maar een soort van klusjesvrouw of PA maar dan op meer strategisch/tactisch gebied. Waarbij ik niet ophou bij het denkproces maar ook help om het op papier te zetten zodat jij je verhaal kan delen met stakeholders, medewerkers etc. Ik ben hands-on en niet vies van een beetje puin ruimen als het nodig is. 

Een andere specialiteit van mij is het aansturen van teams en deze laten ontwikkelingen naar een zelfsturend team. Dit doe ik door de visie en missie te vertalen naar een strategie, doelen en acties, door mensen in hun kracht te zetten, verantwoordelijkheid en vertrouwen te geven, door een goede (overleg)structuur neer te zetten en door problemen op te lossen en besluiten te nemen. 

Wat doe ik niet: langdurige interim-opdrachten waarbij op de winkel wordt gepast, het volledig invullen van een functie, zwangerschaps- ziekte of vacature vervanging. Verder dien je er rekening mee te houden dat ik maximaal 2 dagen per week beschikbaar ben als sparringpartner/interimmer.

Indien gewenst kan de opdracht worden gecombineerd met een leiderschapstraject of teamcoaching. 

bottom of page