top of page
logo idee COA  (2).png

Business Control met Impact

In samenwerking met TalentFirst hebben Annelies Lambrechts en Belinda Buskermolen een programma ontwikkeld: 'business control met impact'. 

In dit programma ontwikkelen business controllers zichzelf in hun persoonlijk leiderschap en adviesvaardigheden. Hiermee vergroten ze hun toegevoegde waarde en zijn ze in staat om het management binnen de organisatie nog beter te ondersteunen uitdagen.

De deelnemers worden door middel van training, coaching en intervisie gedurende 6 maanden intensief begeleid in hun ontwikkeling. Er wordt daarnaast ook verwacht dat tussen de sessies door de deelnemers verwerkings- en voorbereidingsopdrachten uitvoeren. In deze 6 maanden wordt naar een eindproduct in de vorm van een uitgewerkt en gepresenteerd advies toegewerkt. Het resultaat is daarmee direct zichtbaar in de praktijk.

De beide coaches/trainers hebben beide ervaring in het vakgebied van business-control en begrijpen daarmee de dynamiek en de uitdagingen van het vak.  Met hun coach en trainingsvaardigheden weten ze deze ervaring om te zetten in praktisch en direct toepasbare inzichten.

 

Dorpsstraat 36

1182 JE Amstelveen

BELINDA BUSKERMOLEN
Coach & Trainer
bottom of page